Potřebujete poradit? Volejte 606 456 619

Vyjímečné moderní koberce s antibakteriální a antistatickou úpravou

Desktop24 (Medium) (2)

Nadčasové a Praktické: Koberce Texture Care Express MELODY LUXE od EURO KOBERCE 

Ege Carpets je zastoupeno ve více než 60 zemích po celém světě. Plánujete projekt? Můžeme vám pomoci po celém procesu, od nápadu až po unikátní řešení koberec.

Kontaktujte nás ohledně konkrétních dotazů týkajících se projektu nebo požadavků na ceny. Jsme také velmi rádi, když nás kontaktujete přímo na kanceláři nebo u dealera ve vaší oblasti.

Dětské pokoje jsou místem, kde se rodí kreativita a radost, ale také místo, kde se děje mnoho nepořádku. S tím vším přichází potřeba mít v těchto prostorách něco, co zvládne odolat hře, malování a všem možným dobrodružstvím, která patří k dětství. A právě zde vstupují na scénu koberce z řady Texture Care od prodejce firmy EURO KOBERCE.

Inovace v Materiálu:

Barevné koberce MELODY LUXE Texture Care nyní za mimořádně výhodnou cenu jsou zhotoveny z polypropylenového nebo polyamidového vlákna nejvyšší kvality, což znamená, že jsou nejen krásné na pohled, ale také extrémně odolné vůči opotřebení. Tato odolnost proti tření zajišťuje, že koberce vydrží déle než běžné alternativy, což je ideální v dětských pokojích, kde je obvykle zvýšená míra aktivity.

Snadná Údržba a Čištění:

Jedním z největších benefitů je schopnost těchto koberců odolávat skvrnám. Díky jedinečným vlastnostem polypropylenového vlákna se skvrny nedokážou dostat do hloubky, což znamená, že čištění je hračkou. Rodiče budou vděční za možnost rychlého a snadného uklizení nepořádku, aniž by museli podstupovat složité postupy či používat silné čisticí prostředky.

Všestrannost pro Každý Pokoj:

Tyto koberce nejsou určeny pouze pro dětské pokoje. Jejich univerzální design a odolnost je přenositelná i do jiných prostor, jako jsou studenské pokoje, chodby, kuchyně, ložnice, kanceláře a penziony. Jsou přizpůsobivé a snadno se začlení do různých typů interiérů.

Antibakteriální Technologie pro Zdraví:

Jedním z nejnovějších prvků, kterým se tyto koberce vyznačují, je jejich antibakteriální technologie. Tato inovace vytváří ochranný film, který brání bakteriím v životě. To je zejména důležité v prostředí dětských pokojů, kde je bezpečnost na prvním místě.

Další Výhody:

  • Vysoká odolnost vůči silným čisticím prostředkům: Koberce nejenže odolávají běžnému opotřebení, ale zároveň si udržují svou kvalitu i při častém čištění.

  • Trvalé antistatické vlastnosti: Díky nim se koberce nestávají magnetem pro prach a nečistoty.

  • Kvalita odolávající nečistotám: Koberce z této řady si zachovávají svůj původní vzhled i po mnoha letech používání.

Výběr koberce není jen estetický, ale také praktický. S koberci Texture Care Express od firmy EURO KOBERCE dostanete nejen krásný kousek do dětského pokoje, ale také spolehlivý a odolný partner pro každodenní radosti a hry. Investice do těchto koberců znamená investici do pohodlí, bezpečí a dlouhodobého estetického dojmu vašeho domova.