Potřebujete poradit? Volejte 606 456 619

Koberce EXPOLINE

EXPOLUXE: Ideální koberec pro sportovní halu,  který ochrání vaši palubovku při kulturních akcích

Pokud jste majitel sportovní haly a často pořádáte kulturní akce, jako jsou veletrhy, výstavy, kongresy nebo módní přehlídky, jistě víte, že ochrana vaší palubovky je klíčovou záležitostí. Každé takové události může zanechat trvalé stopy na povrchu palubovky, a to může být velmi nákladné na opravu. Naštěstí tu máme řešení pro vás - koberec EXPOLUXE od značky Sommer!

Koberec EXPOLUXE je vyroben z velmi kvalitního materiálu, který je ideální pro ochranu vaší palubovky. Tento vlasový koberec s názvem "cocoon" velour od značky Sommer je vyroben technologií needlepunched, což znamená, že je extrémně odolný a vhodný pro použití na různých typech povrchů, včetně sportovních palubovek.

Jeho přednosti jsou mnohé:

  1. Luxusní Vzhled: EXPOLUXE přidá vaší hale na atraktivitě a luxusu. Jeho jemný povrch a bohatý vzhled okouzlí všechny návštěvníky vašich kulturních akcí.

  2. Ekologický: Sommer se dlouhodobě zaměřuje na udržitelnost a koberec EXPOLUXE není výjimkou. Je 100% recyklovatelný a může být po akci plně zrecyklován, což pomáhá chránit životní prostředí.

  3. Snadná instalace: EXPOLUXE je snadno střihnutelný, rychle se instaluje a výborně drží na dvoustranných lepicích pásech. Jeho stabilita umožňuje pokládat ho bezproblémově hrana na hranu.

  4. Široký výběr barev: K dispozici je 31 různých barevných variant a koberec je dostupný v šířce 2 metry, s nebo bez ochranné fólie. To znamená, že si určitě vyberete ten správný koberec, který bude ladit s vaší akcí.

  5. Cradle to Cradle® certifikace Bronze: EXPOLUXE získal prestižní certifikaci Cradle to Cradle® Bronze, což je dalším důkazem jeho ekologického přístupu.

Koberec EXPOLUXE od značky Sommer je tedy bezesporu tou správnou volbou pro ochranu vaší sportovní haly při kulturních akcích. Ochrání vaši palubovku, zvýší estetickou hodnotu vašeho prostoru a zároveň bude šetrný k životnímu prostředí. Nečekejte a vyberte si ze 31 různých barevných variant ten nejlepší EXPOLUXE koberec pro vaši sportovní halu!

Samozřejmě, nezapomeňme na  významnou roli firmy EURO KOBERCE:

  1. Všestrannost pro Různé Akce: Koberec EXPOLUXE je skvělou volbou pro všestranné použití na různých typech akcí. Jeho rozmanité možnosti barevných variant zahrnují tóny vhodné pro veletrhy, svatby, recepce a další kulturní a společenské události. Díky jeho pestrosti můžete snadno přizpůsobit vzhled a atmosféru vaší akce podle vašich přání a potřeb.

  2. Profesionální Pokládka od Firmy EURO KOBERCE: Pro dosažení maximálního efektu a bezproblémové instalace se obraťte na profesionály. Firma EURO KOBERCE je známá svou odborností v oblasti koberců a nabízí profesionální pokládku, která zajistí, že koberec EXPOLUXE bude ležet pevně a hladce na vaší palubovce, a to bez ohledu na typ akce, kterou pořádáte.

Takže, pokud hledáte dokonalý koberec pro ochranu vaší palubovky a zároveň chcete dodat svým akcím nádech elegance a pohodlí, EXPOLUXE od firmy EURO KOBERCE je vaším nejlepším řešením. Nechte se unést jeho luxusním vzhledem, jemným dotekem a udržitelným přístupem k ochraně životního prostředí. Kontaktujte firmu EURO KOBERCE a začněte připravovat vaši akci na nejvyšší úrovni!

Desktop21 (Medium)