Potřebujete poradit? Volejte 606 456 619

SERVIS je u nás vždy č.1

 dgfdsg

TOP SERVIS  EURO KOBERCE  !

Jsme Holandsko - česká rodinná firma a působíme  již od roku 1994 na trhu v České republice. Zažili jsme krize a Covid, ale díky našemu přístupu k zákazníkovi se nám stále daří. Zákazník je pro nás PÁN ! 

80% všech produktů vozíme přímo od výrobce z Nizozemí, Belgie nebo Německa. Našimi hlavními tuzezemskými partnery jsou i prosperující velkoobchody Spoltex, Avanti, Riva, Velvet Floor, Acara, Profil Team, Suppelex a Juta Grass.

Jsme schopní nabídnout zajímavé ceny a zboží všem našim zákazníků.

V naší nabídce najdete momentálně desítky druhů nejluxusnějších koberců až s 80% slevou od výrobce Vorwerk, který je světoznámě známý jeho kvalitou a originálností. 

1. DOPRAVA zdarma - již od 1500,-Kč poskytujeme dopravu ZDARMA.

2. VZORKY zdarma nebo Vám natočíme VIDEO - nejste si jisti výběrem, zašleme Vám vzorečky koberců až k Vám domů nebo natočíme video, které Vám do 60 min. odešleme ! Po zhlédnutí videa se již 95% zákazníků dokáže rozhodnout!

3. ŘEZÁNÍ NA MÍRU zdarma - chceteli upravit krytinu na speciální rozměr, tak to také není problém, vše nařežeme na Vaše přání ZDARMA!

4. VRÁCENÍ ZBOŹÍ zdarma - máte 365 dní na to, aby jste nepoužité zboží vrátili, bez udání důvodu ( nevztahuje se na zboží v metráži)

5. PORADNA zdarma - nevíte si rady, neváhejte nás kontaktovat, rádi a ochotně Vám se vším pomůžeme !

6. PROFESIONÁLNÍ POKLÁDKA - zařídíme kompletní servis položení koberců, PVC, lina, vinylové podlahy a umělých trávníků !

7. PROFESIONÁLNÍ POKLÁDKA umělých trávníků - i zde zařídíme pokládku, včetně přípravy venkovních prací pro pokládku umělého trávníku na klíč!

8. Obšívání koberců po dohodě i na počkání.

9. SLEVY pro každého - při koupi celé role od výrobce poskytujeme velkoobchodní slevu ! Při osobním odběru a platbě v hotovosti  až 10% SLEVA na prodejně.

10. NEJVĚTŠÍ KAMENNÁ PRODEJNA v ČR s umělými trávníky - k okamžitému odběru desítky druhů v několika barvách a odstínech!

11. Jsme jiní, vždy  se snažíme nabídnout i exkluzivní produkty přímo od výrobce za cenu dostupnou všem.

To jsme MY EURO KOBERCE s.r.o.

Starred Photos26 (Medium)